Joka proviisorin ajankohtaisseminaari 2023

Lääkeakatemia on näytteilleasettajana Joka proviisorin ajankohtaisseminaarissa, joka järjestetään Lääkäritalolla Helsingissä perjantaina 6.10.2023. Joka proviisorin ajankohtaisseminaari on Proviisoriyhdistyksen järjestämä suuri koulutustapahtuma proviisoreille, jossa käsitellään ajankohtaisia farmasian alan aiheita. Seminaari koostuu asiantuntijapuheenvuoroista, paneelikeskusteluista sekä lääkealan näyttelystä.

Lääkeakatemian ständin löydät lääkealan näyttelyn puolelta. Tule rohkeasti moikkaamaan Lääkeakatemian perustajia ja kouluttajia sekä kuulemaan proviisoreille ja apteekkareille suunnatusta johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkintoon tähtäävästä koulutuksestamme.

Esittelemme myös VALTO-hankkeen
(valtakunnallinen lääkitysosaamisen tutkimushanke), jonka Lääkeakatemia on käynnistänyt elokuussa 2023. Myös teidän organisaatiolla on mahdollisuus lähteä mukaan hankkeeseen, joten tule ehdottomasti kuulemaan lisää ständillemme!

Nähdään Joka proviisorin ajankohtaisseminaarissa 6.10.2023! Näyttelyyn osallistuminen on ilmaista (ei sisällä luentoja eikä lounastarjoilua). Ilmoittaudu maksuttomaan näyttelyyn tästä.