LÄÄKEMESTARI APTEEKKI JOHTO (Johtamisen ja yritysjohtamisen EAT)

JOHTAMISEN JA YRITYSJOHTAMISEN ERIKOISAMMATTITUTKINTO (JYEAT)
Kehitä johtamistaitojasi, omaa ja henkilöstön lääkeosaamista sekä yrityksen liiketoimintaa apteekkien johdolle räätälöidyn johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon avulla.

Mitkä ovat yrityksen tavoitteet ja miten ne saavutetaan yhdessä tiiminä?
Millaisella johtamisella pidetään työntekijät tyytyväisinä, ja oma työhyvinvointi kunnossa?
Miten palvelu tuotteistetaan, millainen on asiakaspolku ja miten varmistetaan laadukas lääkehoito sekä lääkeneuvonta?
Miten nämä saadaan näkymään positiivisena kassavirtana?

LääkeMestari APTEEKKI JOHTO on apteekkareille ja proviisoreille suunnattu johtamisen valmennus. Valmennuksesta saat konkreettisia työkaluja nykyaikaiseen, ihmislähtöiseen johtamiseen, opit kestävät käytännöt apteekin liiketoiminnan kehittämiseksi ja tasalaatuisen lääkeneuvonnan turvaamiseksi. Opit miten työntekijät saa viihtymään apteekissa ja miten uutta työvoimaa houkutellaan tulemaan juuri teille.

Valmennus kestää noin vuoden sisältäen 12 verkon välityksellä toteutettavaa etäopetuspäivää (noin 1/kk, heinäkuu taukoa) moniammatillisessa ympäristössä. Katso alempaa opetuspäivien aikataulu ja teemat! Tutkinto on mahdollista suorittaa oppisopimuksella, jolloin valmennuksen hinta on 0 €.

Jos koko tutkinnon suorittaminen ei juuri nyt ole ajankohtaista, voit ilmoittautua vain haluamiisi koulutuspäiviin. Täytä tällöin kaikki ilmoittautumislomakkeen kohdat. Yksittäisten päivien hinta on 599€+alv.

Seuraava LääkeMestari APTEEKKI JOHTO -valmennus alkaa 15.9.2023.
 

LÄHIPÄIVIEN SISÄLTÖ